mei 27, 2024

Een ochtend in Praktijk Fratsen

Als systeemtherapeut bij Praktijk Fratsen is geen enkele dag hetzelfde. Elke ontmoeting is anders en een unieke reis door de complexiteit van menselijke relaties en emoties. Vandaag was ook zo’n dag, waarin de dans tussen liefde, scheiding en de transformatie van partnerschap naar gedeeld ouderschap centraal leek te staan.

D. en H. over relatietherapie

“Fijne gesprekken waarin we beiden gehoord werden en we nader tot elkaar zijn gekomen. Het heeft stof tot nadenken gegeven en handvatten om verder thuis samen mee aan de slag te gaan. De ruimte heeft een prettige sfeer en uitstraling en voelde laagdrempelig maar het blijft uiteraard een persoonlijke keuze. Heel erg bedankt voor de fijne gesprekken.”

S. (19 jaar) over gezinstherapie

“Ik wil je laten weten hoe goed het met me gaat en hoe belangrijk je voor mij (geweest) bent! Dat het nu zo goed met me gaat heb ik voor een groot deel aan jou te danken omdat je mij zo goed geholpen hebt. Geloof het of niet, maar je hebt mij geïnspireerd om dezelfde soort opleiding te volgen als die jij gedaan hebt. Liefs, S.”